Vi værner om din identitet

Forretningskonceptet i The Yacht Club beror på nøgleord som blandt andet deleøkonomi og partnereje. Et partnereje der efter stiftelsen resulterer i en ejerforening, når alle parter har erhvervet deres part i drømmeyachten.

Det har derfor været naturligt, at konceptet understøtter, at man indbyrdes i ejerforeningerne mødes, netværker eller kommunikerer, og det er der bestemt plads til, med arrangementer, events og møder faciliteret af The Yacht Club.

Men ønsker man som kommende part, og altså som en del af en ejerforening, at være og forblive anonym, er dette et succeskriterie for The Yacht Club. Denne anonymitet sikrer vi på flere niveauer; Først og fremmest har The Yacht Club fuldkommen tavshedspligt. Det er i ingens interesse at identificere medlemmer af foreninger, medmindre man selv tilkendegiver dette ønske. Derudover kan man som enkelt part indkalde til stiftelsesmøde og underskrive papirer og dokumenter, hvilket betyder, at man ikke behøver at deltage i foreningsmøder, hvis ikke man ønsker. I ejerforeningernes bookingsystem vil identitet ligeledes ikke oplyses, når man ønsker at booke en ferie, blot at den pågældende yacht er, eller ikke er, tilgængelig i den ønskede periode. Sidst men ikke mindst har vi inspirationsture til middelhavet der arrangeres, så man rejser alene, og dermed forbliver anonym.

Alt dette betyder, at hvis man som medejer af en luksusyacht ønsker at være anonym, er det udelukkende The Yacht Club, der har adgang og kendskab til identiteten.

Kan du lide denne artikel?

Del på facebook
Del på Facebook
Del på twitter
Del på Twitter
Del på linkedin
Del på Linkdin
Del på pinterest
Del på Pinterest

Kommenter denne artikel

Jeg vil gerne vide mere

Er du interesseret i at blive en del af The Yacht Club? Så kontakt en af vores medarbejdere, og de vil hjælpe dig med dine spørgsmål.
Bådmesser

Boot Düsseldorf

På lørdag d. 19. januar starter Boot Düsseldorf, Europas største bådudstilling. En bådmesse der forventes at blive besøgt af omkring 250.000 gæster fra 90 lande

Læs mere »
Informationsaften_info_hygge_vin_yacht_deleøkonomi_The Yact Club
Informationsmøde

Informationsmøde

Kom til et hyggeligt informationsmøde.  Onsdag d. 23. Januar 2019, kl. 16:30, Onsdag d. 20. Februar 2019, kl. 16:30, eller Onsdag d. 20. Marts 2019,

Læs mere »
Informationsaften_info_hygge_vin_yacht_deleøkonomi_The Yact Club
Informationsmøde

Informationsmøde hos YachtBroker.

Torsdag d. 8 november kl. 16:30 holder The Yacht Club et inspirerende informationsmøde hos vores samarbejdspartner YachtBroker Nordjylland i Aarhus. Kom og høre mere om

Læs mere »