Sejl A

Sejlbådskategori A har en indkøbspris på omkring 11-12 millioner kroner. 

Længde

Yachten er 55-68 fod

Udstyr

Tender, Hydraulisk landgangsbro, bovpropeller, udendørs barbecueområde

Gæstekabiner

Yachten har 3 gæstekabiner

Overnattende

Plads til 5-6 + 1 besætningsmedlem

Motorkraft / Fart

80-150 bhp Bowthruster

Udvælgelse

Bådene i denne kategori udvælges med fokus på stor driftssikkerhed, lave drifts- og vedligeholdelsesomkostninger, ensartet opbygning og stort åbent udendørsområde. Bådene leveres fra bådproducenter, der leverer det ypperste indenfor netop dette segment af både.

Eksteriør

Designet af sejlbådene fremstår stilrent og æstetisk med rødder i den nordiske kultur. Det betyder også, at udover et flot design, er de praktiske løsninger vægtet højt. Uanset om valget falder på en X-Yacht, Jeanneau eller Oyster yachts, så vælges bådene med rummeligt design, så der er masser af plads både inde og ude.

Interiør

For at sikre en hjemlig og rolig atmosfære ombord, er bådens interiør holdt i et lyst og skandinavisk design. Indretningen er holdt så enkel, at det giver investorerne mulighed for at sætte deres personlige præg. Holmes Interiors står for interiørdesignet ved opgradering.

X-yachts

I denne kategori har The Yacht Club et unikt samarbejde med X-Yachts og deres sejlbådsmodel X56. X-Yachts er en dansk sejlbådsproducent, der bygger på en dyb forståelse af performance, design og havets krav. Deres X56 er designet til den kræsne sømand, der drømmer om turkisblåt vand og sejlture uden kompromis. Ved hjælp af avanceret, gennemprøvet teknologi og byggeteknikker, vil X56 gøre det muligt for hendes ejere og besætning at udforske nye horisonter, uden at gå på kompromis med komfort og performance.

ofte stillede spørgsmål

Kunne du tænke dig at eje en luksus yacht? Hvorfor ikke købe den sammen med andre?

VIL DU GERNE VIDE MERE?

Vi deltager gerne i et uforpligtende personligt/virtuelt møde hos dig eller os.