Teamet

Teamet bag The Yacht Club består af innovative og ambitiøse forretningsfolk; Thomas Anderson, Mette Vikkelsø og Stig Stender Sapru.

Med hver vores faglige baggrunde styrker og støtter vi hinanden gennem et stærkt samarbejde. Ved at tilbyde et unikt ejerskab har vi en fælles vision om at gøre yacht-drømmen virkelig for en større målgruppe end i dag. Siden 2015 har vi arbejdet målrettet og passioneret på at realisere projektet og er stolte af at kunne præsentere resultatet. The Yacht Club.

Thomas Andersson, Mette Vikkelsø og Stig Stender Sapru

DEN DAGLIGE DRIFT

Den daglige drift, der sikrer investorerne en unik oplevelse som yachtejere, styres af Business Developer Manager Mette Vikkelsø og Founder og Bestyrelsesformand Stig Stender Sapru. Vi har en klar vision og målsætning, der sætter kursen for The Yacht Club.

Stig Stender Sapru

Founder & Bestyrelsesformand
Stig har deltaget aktivt i udviklingen af forretningsideen og strategien. Stig har et omfattende kendskab til søfart og yacht-industrien. Han besidder en omfattende ledelseserfaring fra store multinationale selskaber og har arbejdet med globaliserede firmastrukturer.

Mette Vikkelsø

Business Development & Financial Manager
Mette står for forretningsudvikling og styring af virksomhedens processer. Hun er også tovholder for design. Med en uddannelse som diplom Ingeniør i Integreret Design og erfaring som Project Manager Assistant arbejder Mette innovativt og helhedsorienteret for konstant at udvikle konceptet.

Thomas Andersson

Charter Manager
Thomas er en visionær forretningsmand med et strategisk overblik. Med en uddannelse som katastrofe- og risikomanager og baggrund som OHS Manager, har han en analyserende tilgang til problemer. Thomas’ passion for sejlerlivet startede i en lille optimistjolle som 6-årig og udviklede sig til lange sejlture i familiebåden.

Bestyrelse

The Yacht Club og Luxury Yacht Chartering Company hører under LYCC Isle of Man. Bestyrelsen for denne er præsenteret nedenfor.

Stig Stender Sapru

Bestyrelsesformand

Direktør hos Solvexis Consult ApS

TILMELD DIG VORES INFO-MØDE

Har det vagt din interesse holder vi også informationsmøder, hvor du kan høre mere om konceptet og det bagvedliggende. Eller du kan deltage i mere private og konkrete kaffemøder, med dig som fokus.

VIL DU GERNE VIDE MERE?

Vi deltager gerne i et uforpligtende personligt/virtuelt møde hos dig eller os.