Teamet

Teamet bag The Yacht Club består af fire innovative og ambitiøse forretningsfolk; Thomas Anderson, Mette Vikkelsø, Flemming Ancher og Stig Stender Sapru.

Med hver vores faglige baggrunde styrker og støtter vi hinanden gennem et stærkt samarbejde. Ved at tilbyde et unikt ejerskab har vi en fælles vision om at gøre yacht-drømmen virkelig for en større målgruppe end i dag. Siden 2015 har vi arbejdet målrettet og passioneret på at realisere projektet og er stolte af at kunne præsentere resultatet. The Yacht Club.

Thomas Andersson, Mette Vikkelsø, Flemming Ancher og Stig Stender Sapru

DEN DAGLIGE DRIFT

Den daglige drift, der sikrer investorerne en unik oplevelse som yachtejere, styres af Sales- & Marketing Director Flemming Ancher og Business Developer Manager Mette Vikkelsø. Bag dem er en stærk bestyrelse, der med en klar vision og målsætning styrker planlægningen og i samarbejde med direktionen sætter kursen for The Yacht Club.

Stig Stender Sapru

Founder & Bestyrelsesformand
Stig har deltaget aktivt i udviklingen af forretningsideen og strategien. Stig har et omfattende kendskab til søfart og yacht-industrien. Han besidder en omfattende ledelseserfaring fra store multinationale selskaber og har arbejdet med globaliserede firmastrukturer.

Flemming Ancher

Sales- & Marketing Manager

Flemming har en mangeårig erfaring i marineindustrien, hvor han bl.a. har importeret luksus sejl- og motoryachts. Senest har han været ansvarlige for produktion og salg af X-Yachts. Han er en passioneret sejler, der nyder både cruising og race.

Thomas Andersson

Charter Manager
Thomas er en visionær forretningsmand med et strategisk overblik. Med en uddannelse som katastrofe- og risikomanager og baggrund som OHS Manager, har han en analyserende tilgang til problemer. Thomas’ passion for sejlerlivet startede i en lille optimistjolle som 6-årig og udviklede sig til lange sejlture i familiebåden.

Mette Vikkelsø

Business Development & Financial Manager
Mette står for forretningsudvikling og styring af virksomhedens processer. Hun er også tovholder for design. Med en uddannelse som diplom Ingeniør i Integreret Design og erfaring som Project Manager Assistant arbejder Mette innovativt og helhedsorienteret for konstant at udvikle konceptet.

Thomas Rex Frederiksen

Ambassadør

Thomas er passioneret sejler og tilsvarende passioneret levemenneske med hang til luksus og oplevelser, der kan berige livet. Thomas ynder at indgå i sociale relationer og netværk og ser The Yacht Club som et oplagt sted, hvor han både kan udleve sin glæde for sejlads og samtidig netværke med ligesindede i luksuriøse omgivelser.

Bestyrelse

The Yacht Club og Luxury Yacht Chartering Company hører begge under Luxury Yacht Management & Chartering Group. Bestyrelsen for denne er præsenteret nedenfor.

Stig Stender Sapru

Bestyrelsesformand

Direktør hos Solvexis Consult ApS

Christian Bredtoft Guldmann

Bestyrelsesmedlem

Advokat og Partner hos Lundgrens

Thomas Andersson

Bestyrelsesmedlem

Direktør og Partner hos The Yacht Club ApS

TILMELD DIG VORES INFO-MØDE

Har det vagt din interesse holder vi også informationsmøder, hvor du kan høre mere om konceptet og det bagvedliggende. Eller du kan deltage i mere private og konkrete kaffemøder, med dig som fokus.

VIL DU GERNE VIDE MERE?

Vi deltager gerne i et uforpligtende personligt/virtuelt møde hos dig eller os.