Informationsmøde hos YachtBroker.

Torsdag d. 8 november kl. 16:30 holder The Yacht Club et inspirerende informationsmøde hos vores samarbejdspartner YachtBroker Nordjylland i Aarhus.

Kom og høre mere om fordelene ved at gå sammen om ejerskab af superyachts i middelhavet og hvordan The Yacht Club har sikret, at dette ejerskab er økonomisk overskueligt og problemfrit.

Lad os deles om drømmen og dermed få adgang til ultimativ luksus på havet.

Du kan læse mere om informationsmødet samt tilmelde dig her.

Dato: 8. november 2018.

Sted: YachtBroker Nordjylland, Marselisborg Havnevej 54, 8000 Aarhus C

Har du ikke mulighed for at deltager her er The Yacht Club også til stede når X-yacht holder åbent hus i Haderslev Fredag d . 9. november til og med Søndag d.11. november alle dage fra 10 til 17. Læs mere her.

Kontakt os for mere info, eller hold jer opdateret her på siden eller på vores infokanaler, FacebookLinkedIn og Instagram.

Kan du lide denne artikel?

Del på facebook
Del på Facebook
Del på twitter
Del på Twitter
Del på linkedin
Del på Linkdin
Del på pinterest
Del på Pinterest

Kommenter denne artikel

Jeg vil gerne vide mere

Er du interesseret i at blive en del af The Yacht Club? Så kontakt en af vores medarbejdere, og de vil hjælpe dig med dine spørgsmål.
Bådmesser

Boot Düsseldorf

På lørdag d. 19. januar starter Boot Düsseldorf, Europas største bådudstilling. En bådmesse der forventes at blive besøgt af omkring 250.000 gæster fra 90 lande

Læs mere »
Informationsaften_info_hygge_vin_yacht_deleøkonomi_The Yact Club
Informationsmøde

Informationsmøde

Kom til et hyggeligt informationsmøde.  Onsdag d. 23. Januar 2019, kl. 16:30, Onsdag d. 20. Februar 2019, kl. 16:30, eller Onsdag d. 20. Marts 2019,

Læs mere »
Nyheder

Spændende weekend i sejlbådenes tegn

The Yacht Club og X-yachts vil være at finde blandt udstillerne ved Ishøj Båd- og sejlsportsmesse. Oplev de smukke 12mR både dyste på Aarhusbugten til Wessel & Vett Cup i Marselisborg.

Læs mere »