Sejl B

Kategori B sejlbådene har hver en indkøbspris på omkring 22.5 millioner kroner. Altså samlet en investering på omkring 45 millioner kroner. Derudover er der i denne kategori etableret et unikt samarbejde med den danske sejlbådsproducent X-Yachts og specielt model X65.

Længde

Yachten er 65-110 fod

Udstyr

Tender, jet-ski, udendørs barbecue, musikanlæg inde og ude, sammenklaplige cykler, surround sound biografsystem

Gæstekabiner

Yachten har 4-5 gæstekabiner

Overnattende

Plads til 8-12 + 1-2 besætningsmedlemmer

Motorkraft / Fart

100-250 bhp bowthruster

Udvælgelse

Bådene i denne kategori udvælges med fokus på stor driftssikkerhed, lave drifts- og vedligeholdelsesomkostninger, ensartet opbygning og stort åbent udendørsområde. Bådene leveres fra bådproducenter, der leverer det ypperste indenfor netop dette segment af både.

Eksteriør

Designet af sejlbådene fremstår stilrent og æstetisk med rødder i den nordiske kultur. Det betyder også, at udover et flot design, er de praktiske løsninger vægtet højt. Uanset om valget falder på en X-Yacht, Jeanneau eller Oyster yachts, så vælges bådene med rummeligt design, så der er masser af plads både inde og ude.

Interiør

For at sikre en hjemlig og rolig atmosfære ombord, er bådens interiør holdt i et lyst og skandinavisk design. Indretningen er holdt så enkel, at det giver investorerne mulighed for at sætte deres personlige præg. Holmes Interiors står for interiørdesignet ved opgradering.

X-yachts

I denne kategori har The Yacht Club et unikt samarbejde med X-Yachts og deres sejlbådsmodel X65. X-Yachts er en dansk sejlbådsproducent, der bygger på en dyb forståelse af performance, design og havets krav. Deres X65 er designet til den kræsne sømand, der drømmer om turkisblåt vand og sejlture uden kompromis. Ved hjælp af avanceret, gennemprøvet teknologi og byggeteknikker, vil X65 gøre det muligt for hendes ejere og besætning at udforske nye horisonter, uden at gå på kompromis med komfort og performance.

ofte stillede spørgsmål

Kunne du tænke dig at eje en luksus yacht? Hvorfor ikke købe den sammen med andre?

Jeg vil gerne vide mere

Ønsker du også at blive en del af The Yacht Club, eller har du spørgsmål, så kan du blive ringet op af The Yacht Club.