Oplevelser

Med både på tre forskellige destinationer, Antibes, Barcelona eller Split, er der rig mulighed for flere ferieoplevelser med en god kombination af eventyr og afslapning.

The Yacht Club Havne

Antibes | Frankrig

Nyd de fredelige bugter langs den franske kyst.

Barcelona | Spanien

Tag på eventyr imellem de Baleariske øer.

Split | Kroatien

Gå på opdagelse på de ubeboede øer omkring Split.

Antibes

Den smukke franske kystby Antibes ligger mellem Nice og Cannes. Den gamle bydel er meget charmerende med små snoede gyder og stræder med hyggelige restauranter, spændende butikker og små torve. Antibes-området har et rigt kulturliv. Langs Antibes kyststrækning ligger der flere smukke sandstrande.

Formel 1 i Monaco

Fyrstedømmet Monaco på Middelhavets nordkyst er en oplagt destination fra Antibes. Omgivet af Frankrig og kun få kilometer til Italien er der rig mulighed for at gå på opdagelse i de forskellige kulturer. I Monaco kan du opleve Formel 1 grandprix og mærke suset, når en Formel 1 bil drøner ned ad langsiden.

Filmfestival i Cannes

Cannes er en skøn og charmerende badeby og er nok mest berømt for sin filmfestival, hvor kendisser fra hele verden valfarter til hvert år til maj. Byen har en eksklusiv stemning hele året rundt, særligt langs strandpromenaden La Croisette, hvor luksushoteller og mærkevarebutikker ligger side om side.

Barcelona

Barcelona ligger på en slette ned mod Middelhavet. Byen er en god blanding af smuk arkitektur, god mad og fantastisk stemning. Fra Barcelona er der mulighed for at gå på opdagelse mellem de Baleariske øer som fx Mallorca, eller sejle ned langs den smukke spanske kyststrækning.

Mallorca

Mallorca er den største ø i øgruppen Balearerne. Med sine naturskønne områder, isolerede strande og lækre mad er øen en af Middelhavets mest populære destinationer for sejlferier. En sejltur lang øens uberørte nordvest-kyst byder på idylliske bjergbyer og fantastiske udsigtspunkter.

Split, Kroatien

Kroatiens næststørste by, Split, har direkte adgang til Adriaterhavet. Området omkring Split er kendt for sin smukke natur og sit krystalklare blå vand. Der findes mange forskellige øer omkring Split. Nogle århundredgamle historiske byer med spændende butikker og gode restauranter. Andre øer er ubeboede.

Snorkel og dykkerture

Alle både er udstyret med snorkeludstyr, så du uden besvær kan hoppe i vandet og nyde havskildpadder og farvestrålende fisk. Der er ikke dykkerudstyr på båden, men vi har gode kontakter til lokale dykkerfirmaer, som kan tage dig, vennerne eller hele familien på en fantastisk oplevelse under vandet.

Vandsport

Mange af bådene er udstyret med jetski og det vil derfor være muligt at sejle og udforske mindre steder fra jetski. Oplevelsen er unik og spændende. Derudover er alle bådene udstyret med diverse vandsportsaktiviteter som bl.a. paddleboard og kajak.

ofte stillede spørgsmål

Kunne du tænke dig at eje en luksus yacht? Hvorfor ikke købe den sammen med andre?

VIL DU GERNE VIDE MERE?

Vi deltager gerne i et uforpligtende personligt/virtuelt møde hos dig eller os.