Konceptet

The Yacht Club er et deleøkonomisk forretningskoncept som giver flere mennesker mulighed for at realisere drømmen om at eje en yacht. Mod en månedlig betaling vil professionelle håndtere alt det praktiske og administrative. Der er med andre ord tale om et problemfrit ejerskab.

Bådkategorier

2 Luksus Yachts I kategori A

Pris per part fra 1,5 mio. kr. Forventet månedlige ydelser per part ca. 5.700 kr.

2 Luksus Yachts I kategori B

Pris per part fra 2,25 mio. kr. Forventet månedlige ydelser per part ca. 6.500 kr.

2 Luksussejlbåde, kategori A

Pris per part fra 1,5 mio. kr. – Forventet månedlige ydelse 4.500 kr.

2 Luksussejlbåde, kategori B

Pris per part fra 2,25 mio. kr. – Forventet månedlige ydelse 4.700 kr.

Mulighed for charter

Partnerejets rådighed over to yachts giver gode muligheder for at udleje en eller begge yachts i de perioder, hvor de ikke bliver anvendt af ejerne. Indtjeningen herfra kan bruges til vedligeholdelse, til opgradering af bådene, eller til at nedbringe de faste månedlige udgifter.

Hvordan fungerer det?

Vi har gjort ejerskab af unikke motor- og sejlbåde i udlandet nemt og tilgængeligt. Som medlem af The Yacht Club kommer du til at eje hele to både sammen med 8, 14 eller 19 andre medlemmer.
Afspil video

Teamet bag

The Yacht Club drives af tre innovative og ambitiøse forretningsfolk; Thomas Andersson, Mette Vikkelsø og Stig Stender Sapru. Bag dem er en stærk bestyrelse, som i samarbejde med direktionen sætter kursen for The Yacht Club.

Ved at tilbyde et unikt ejerskab har vi en fælles vision om at gøre yacht-drømmen virkelig for en større målgruppe end i dag.

Thomas Andersson, Mette Vikkelsø og Stig Stender Sapru

TILMELD DIG VORES INFO-MØDE

Har det vagt din interesse holder vi også informationsmøder, hvor du kan høre mere om konceptet og det bagvedliggende. Eller du kan deltage i mere private og konkrete kaffemøder, med dig som fokus.

Jeg vil gerne vide mere

Ønsker du også at blive en del af The Yacht Club, eller har du spørgsmål, så kan du blive ringet op af The Yacht Club.