Konceptet

Der er rigtigt mange gode grunde til at vælge at blive en del af The Yacht Club 5-1 konceptet, frem for at købe eller chartre egen yacht. Man får meget mere båd for pengene eller alternativ en stor økonomisk besparelse, når man deler. Man bliver også fri for alt det praktiske og administrative besvær, der følger med egen båd.

Kort om The Yacht Club konceptet

En superyacht med base i Nice, Split eller Barcelona købes kontant af 5 familier som samles i et Partnerselskab i Danmark. Bådekategorierne er på forhånd defineret og yachten identificeret men den enkelte yacht er endnu ikke købt.  

Hvert Partnerselskab har 5 medlemmer (familier/personer) som hver ejer 1/5 af yachten.

 Stiftelsesprocessen påbegyndes når 5 familier/personer har reserveret en part og tiltrådt aftalekomplekset.

Fordele

Bådekategorier

Luksus Yacht - kategori A

Pris per part fra 2,5 mio. kr. Forventet månedlige ydelser per part ca. 5.700 kr.

Luksus Yacht - kategori B

Pris per part fra 4,5 mio. kr. Forventet månedlige ydelser per part ca. 6.500 kr.

Luksussejlbåd - kategori A

Pris per part fra 2,5 mio. kr. – Forventet månedlige ydelse 4.500 kr.

Luksussejlbåd - kategori B

Pris per part fra 4,5 mio. kr. – Forventet månedlige ydelse 4.700 kr

Mulighed for charter

Partnerselskabet og dermed de 5 familier/personer bestemmer selv hvor mange uger de vil benytte deres yacht. I de perioder hvor yachten ikke benyttes af de 5 ejere kan denne chartres ud i det internationale chartermarked. Overskuddet herfra kan bruges til herfra kan bruges til vedligeholdelse, til opgradering af bådene, eller til at nedbringe de faste månedlige udgifter.

The Yacht Club varetager alle administrationsmæssige samt praktiske opgaver for Partnerselskabet i forbindelse med denne proces.

Hvordan fungerer det?

Vi har gjort ejerskab af unikke motor- og sejlbåde i udlandet nemt og tilgængeligt. Som partejer hos The Yacht Club kommer du til at eje 1/5 del af en superyacht sammen med 4 andre familier/personer. Den enkelte part kan erhverves kontant med private såvel som ved brug af økonomiske midler fra en virksomhed. 

Afspil video

Teamet bag

The Yacht Club drives af fire innovative og ambitiøse forretningsfolk; Thomas Andersson, Mette Vikkelsø, Flemming Ancher og Stig Stender Sapru. Bag dem er en stærk bestyrelse, som i samarbejde med direktionen sætter kursen for The Yacht Club.

Ved at tilbyde et unikt ejerskab har vi en fælles vision om at gøre yacht-drømmen virkelig for en større gruppe af familier og personer end i dag.

Thomas Andersson, Mette Vikkelsø, Flemming Ancher og Stig Stender Sapru

TILMELD DIG VORES INFO-MØDE

Har vores koncept fanget din interesse holder vi informationsmøder i København og Aarhus, hvor du kan høre mere om konceptet og hvad dit liv som yacht ejer indebærer. Eller du kan deltage i mere private og konkrete kaffemøder, med dig som fokus.

Tilmeld dig en af vores inspirationsture

Inden eller når hver af de 5 familier/personer har reserveret en part er der mulighed for at deltage i et arrangement hvor turen går til en tilsvarende yacht i den kategori I har valgt.

VIL DU GERNE VIDE MERE?

Vi deltager gerne i et uforpligtende personligt/virtuelt møde hos dig eller os.