Administration

Når du investerer i en superyacht i Middelhavet, følger der en masse praktiske og administrative opgaver med. Indkøb, renovering, bemanding, myndigheder, regler, love, regnskaber og kontrakter for bare at nævne nogle. Alt dette og meget mere vil The Yacht Club tage sig af. Du skal blot læne dig tilbage og nyde tilværelsen som yachtejer.

Partnerselskab

Oprettelse og stiftelse af partnerselskab

Køb af bådEN

Forslag til båd indsamles med Surveyor

Renovering & Indretning

Udføres i samarbejde med Holmes Interiors

Drift og vedligeholdelse

Varetages ud fra den månedlige driftsudgift

Charter

Varetages af LYCC, Luxury Yacht Chartering Company

Gensalg

Sælg din andel i båden med hjælp fra Surveyor

KØB AF FAMILIENS SUPERYACHT

The Yacht Club står for alt det administrative i forhold til stiftelsen af partnerselskabet. Stiftelsen sker når 5 familier har tiltrådt aftalekomplekset.

Købet af superyachten påbegyndes umiddelbart efter partnerselskabet er stiftet.

Ønsker man at sikre sig en part i et kommende partnerselskab har man mulighed for at indgå en reservationsaftale allerede inden alle 5 familier er fundet.

Indkøb af bådeN

For at sikre, at partnerselskabet får den bedste superyacht, supporterer The Yacht Club foreningen i alle faser af købsprocessen fra udvælgelse, over den indledende gennemgang til 3. parts verifikation af den enkelte yacht. The Yacht Club varetager ligeledes forhandlingerne med sælger. Når yachten overtages kan der blive tale om mindre ombygninger eller istandsættelse.

Da yachten skal nydes i mange år, er det vigtigt at kvalitet overgår tidsfaktoren. Som partejer skal man forvente at der går 2-3 måneder før yachten er klargjort til at opfylde familiens drøm.

Charter

Udlejningen af foreningens yacht til charter varetages at LYCC, Luxury Yacht Chartering Company. De sikrer alt det administrative og praktiske forbundet med udlejningen til enten ejeren selv, ejerens netværk/familie eller tredjepart. Omkostningerne forbundet med udlejningen af yachten er dækket af den månedlige ejerudgift. Foreningerne skal blot tage stilling til, om de vil have charteret båden ud i de perioder, hvor foreningen ikke selv bruger yachten.

Drift og vedligeholdelse

Hvert år lægges en vedligeholdelses-/ opgraderingsplan, som bruges til den daglige drift og evt. opgraderinger af yachten. Her kan man vælge at chartre yachten ud via LYCC og bruge indtjeningen til vedligeholdelse af yachten – eller blot til at nedbringe de faste månedlige udgifter.

Gensalg

Ønsker du at sælge din part af båden, skal det først præsenteres for foreningen, der har mulighed for at købe din part. Hvis foreningen ikke vælger at købe parten, er det op til dig at finde en køber. Her kan The Yacht Club supportere under hele salgsprocessen. Prisen på den enkelte part fastsættes af en uvildig 3. part oftest en skibsinspektør.

ofte stillede spørgsmål

Kunne du tænke dig at eje en luksus yacht? Hvorfor ikke købe den sammen med andre?

VIL DU GERNE VIDE MERE?

Vi deltager gerne i et uforpligtende personligt/virtuelt møde hos dig eller os.