Administration

Når du investerer i to yachts, følger der en masse praktiske og administrative opgaver med. Indkøb, renovering, bemanding, myndigheder, regler, love, regnskaber og kontrakter for bare at nævne nogle. Alt dette og meget mere vil The Yacht Club tage sig af. Du skal blot læne dig tilbage og nyde tilværelsen som yachtejer.

Partnerselskab

Oprettelse og stiftelse af partnerselskab

Køb af både

Forslag til både indsamles med Surveyor

Renovering & Indretning

Udføres i samarbejde med Holmes Interiors

Drift og vedligeholdelse

Varetages ud fra den månedlige driftsudgift

Charter

Varetages af LYCC, Luxury Yacht Chartering Company

Gensalg

Sælg din andel af bådene med hjælp fra Surveyor

Etablering af partnerselskab

The Yacht Club står for alt det administrative i forhold til oprettelse, stiftelse og etablering af partnerselskabet. Efter indledende møde med dig som investor, hvor vi sætter os ind i dine behov, indkaldes du til det stiftende foreningsmøde, hvor alt nødvendig dokumentation klargøres.

Indkøb af både

For at sikre, at ejerne får de bedste både til den bedste pris, supporterer The Yacht Club i alle faser af købsprocessen. The Yacht Club finder i samarbejde med Surveyor både, som matcher foreningens behov. Det er herefter op til foreningen at beslutte, hvilke både der skal investeres i og om de eventuelt skal ombygges.

Charter

Udlejningen af foreningens to yachts til charter varetages at LYCC, Luxury Yacht Chartering Company. De sikrer alt det administrative og praktiske forbundet med udlejningen til enten ejeren selv, ejerens netværk/familie eller tredjepart. Omkostningerne forbundet med udlejningen af yachten er dækket af den månedlige ejerudgift. Foreningerne skal blot tage stilling til, om de vil have charteret båden ud i de perioder, hvor foreningen ikke selv bruger bådene.

Drift og vedligeholdelse

Hvert år lægges en vedligeholdelses-/ opgraderingsplan, som bruges til den daglige drift og evt. opgraderinger af bådene. Her kan man vælge at charte bådene ud via LYCC og bruge indtjeningen til vedligeholdelse af bådene – eller blot til at nedbringe de faste månedlige udgifter.

Gensalg

Ønsker du at sælge din part af bådene, skal det først præsenteres for foreningen, der har mulighed for at købe din part. Hvis foreningen ikke vælger at købe parten, er det op til dig at finde en køber. Her kan The Yacht Club supportere under hele salgsprocessen. Prisen på parten vurderes af en Surveyor i Ilse of Man.

ofte stillede spørgsmål

Kunne du tænke dig at eje en luksus yacht? Hvorfor ikke købe den sammen med andre?

Jeg vil gerne vide mere

Ønsker du også at blive en del af The Yacht Club, eller har du spørgsmål, så kan du blive ringet op af The Yacht Club.