Motor b

I Motorbådskategori B har yachten en indkøbspris på 22,5 millioner kroner. Denne kategori har ofte 4-5 kabiner med plads til 8-12 personer. Bådene i denne kategori har ofte ekstra faciliteter som Jacuzzi eller udendørs køkken.

Længde

Yachten er 88 – 118 fod

Udstyr

Jetsski, Zondiac, Windsurfing

Gæstekabiner

Yachten har 4 gæstekabiner

Overnattende

Plads til 8-10 + 4-5 besætninger

Motorkraft / Fart

2500 –4000 bhp / 25 – 28 knob

Rækkevidde

Den rækker op til 600 Sømil

Udvælgelse

Bådene i denne kategori udvælges med fokus på stor driftssikkerhed, lave drifts- og vedligeholdelsesomkostninger, ensartet skrog og overbygning og stort åbent udendørsområde. Bådene leveres fra bådproducenter, der leverer det ypperste indenfor netop dette segment af både.

Eksteriør

Designet af bådene er stilrent og fremstår internationale men med rødder i dansk design. Uanset om valget falder på en Maiora, SanLorenzo eller Sunseeker, så vælges skroget og de udvendige områder for at drømmeferien kan foregå i det fri.

Interiør

For at sikre en hjemlig og rolig atmosfære ombord, er bådens interiør holdt i et lyst og skandinavisk design. Indretningen er holdt så enkelt, at det giver investorerne mulighed for at sætte deres personlige præg. Holmes Interiors står for interiørdesignet.

Udstyr

Generelt vil alle både være udstyret på et højt niveau. Hvis bådene ved indkøb ikke har det fornødne udstyr, vil de blive opgraderet under købsprocessen. Skulle der senere være behov for yderligere udstyr, vil det være muligt at opgradere bådene yderligere.

ofte stillede spørgsmål

Kunne du tænke dig at eje en luksus yacht? Hvorfor ikke købe den sammen med andre?

VIL DU GERNE VIDE MERE?

Vi deltager gerne i et uforpligtende personligt/virtuelt møde hos dig eller os.