Informationsmøde hos YachtBroker.

Torsdag d. 8 november kl. 16:30 holder The Yacht Club et inspirerende informationsmøde hos vores samarbejdspartner YachtBroker Nordjylland i Aarhus.

Kom og høre mere om fordelene ved at gå sammen om ejerskab af superyachts i middelhavet og hvordan The Yacht Club har sikret, at dette ejerskab er økonomisk overskueligt og problemfrit.

Lad os deles om drømmen og dermed få adgang til ultimativ luksus på havet.

Du kan læse mere om informationsmødet samt tilmelde dig her.

Dato: 8. november 2018.

Sted: YachtBroker Nordjylland, Marselisborg Havnevej 54, 8000 Aarhus C

Har du ikke mulighed for at deltager her er The Yacht Club også til stede når X-yacht holder åbent hus i Haderslev Fredag d . 9. november til og med Søndag d.11. november alle dage fra 10 til 17. Læs mere her.

Kontakt os for mere info, eller hold jer opdateret her på siden eller på vores infokanaler, FacebookLinkedIn og Instagram.

Kan du lide denne artikel?

Del på facebook
Del på Facebook
Del på twitter
Del på Twitter
Del på linkedin
Del på Linkdin
Del på pinterest
Del på Pinterest

Kommenter denne artikel

Jeg vil gerne vide mere

Er du interesseret i at blive en del af The Yacht Club? Så kontakt en af vores medarbejdere, og de vil hjælpe dig med dine spørgsmål.
yacht
Informationsaften

Informationsaften 19/09/2018

Kom til en hyggelig informationsaften.  Onsdag d. 19 September kl. 16.30, på Just a Winebar, Murmanskgade 9, 2100 København. Drømmer du om at sejle, på din egen

Læs mere »
yacht
Nyheder

Vi værner om din identitet

Forretningskonceptet i The Yacht Club beror på nøgleord som blandt andet deleøkonomi og partnereje. Et partnereje der efter stiftelsen resulterer i en ejerforening, når alle

Læs mere »
Nyheder

Sådan startede det

Fra Stig Stender Sapru, Bestyrelsesformand i The Yacht Club. Nu er det godt og vel 2 år siden ideen om The Yacht Club for første

Læs mere »