Teamet

Teamet bag The Yacht Club består af tre innovative og ambitiøse forretningsfolk; Thomas Anderson, Mette Vikkelsø og Stig Stender Sapru.

Med hver vores faglige baggrunde styrker og støtter vi hinanden gennem et stærkt samarbejde. Ved at tilbyde et unikt ejerskab har vi en fælles vision om at gøre yacht-drømmen virkelig for en større målgruppe end i dag. Siden 2015 har vi arbejdet målrettet og passioneret på at realisere projektet og er stolte af at kunne præsentere resultatet. The Yacht Club.

Thomas Andersson, Mette Vikkelsø og Stig Stender Sapru

Den daglige drift

Den daglige drift, der sikrer investorerne en unik oplevelse som yachtejere, styres af CEO Thomas Anderson og Business Developer Manager Mette Vikkelsø. Bag dem er en stærk bestyrelse, der med en klar vision og målsætning styrker planlægningen og i samarbejde med direktionen sætter kursen for The Yacht Club.

Yacht Club CEO

Thomas Andersson

CEO

Thomas er en visionær forretningsmand med et strategisk overblik. Med en uddannelse som katastrofe- og risikomanager og baggrund som OHS Manager, har han en analyserende tilgang til problemer. Thomas’ passion for sejlerlivet startede i en lille optimistjolle som 6-årig og udviklede sig til lange sejlture i familiebåden.

Yacht Club Business Development Manager

Mette Vikkelsø

Business Development Manager

Mette står for forretningsudvikling og styring af virksomhedens processer. Hun er også tovholder for design. Med en uddannelse som diplom Ingeniør i Integreret Design og erfaring som Project Manager Assistant arbejder Mette innovativt og helhedsorienteret for konstant at udvikle konceptet.

Yacht Club Founder

Stig Stender Sapru

Founder & Bestyrelsesformand

Stig har deltaget aktivt i udviklingen af forretningsideen og strategien. Stig har et omfattende kendskab til søfart og yacht-industrien. Han besidder en omfattende ledelseserfaring fra store multinationale selskaber og har arbejdet med globaliserede firmastrukturer.

bestyrelse

The Yacht Club og Luxury Yacht Chartering Company hører begge under Luxury Yacht Management & Chartering Group. Bestyrelsen for denne er præsenteret nedenfor.

Bestyrelsesformand

Stig Stender Sapru

Bestyrelsesformand

Direktør hos Solvexis Consult ApS

Christian Bredtoft Guldmann

Christian Bredtoft Guldmann

Bestyrelsesmedlem

Advokat og Partner hos Lundgrens

The Yacht Club ApS Bestyrelsesmedlem

Thomas Andersson

Bestyrelsesmedlem

Direktør og Partner hos The Yacht Club ApS

TILMELD DIG VORES INFO-MØDE

Har det vagt din interesse holder vi også informationsmøder, hvor du kan høre mere om konceptet og det bagvedliggende. Eller du kan deltage i mere private og konkrete kaffemøder, med dig som fokus

Tilmeld dig her

Jeg vil gerne vide mere

Ønsker du også at blive en del af The Yacht Club, eller har du spørgsmål, så kan du blive ringet op af The Yacht Club.

Du vil blive ringet op af The Yacht Club

Tak fordi at du har vist interesse for The Yacht Club. Vi vil kontakte dig hurtigst muligt.

LUKclose
Preloader