In-house boat show hos X-yachts.

X-Yachts holder et åbent hus arrangement ”In-House boat show” ved deres værft i Haderslev fredag d. 9 november til og med søndag d. 11. november.

Begivenheden har gennem mange år været et tilløbsstykke og der forventes derfor stor travlhed på værftet, hvor der forventes 4000 gæster i løbet af de 3 dage udstillingen varer. Særligt forventes den netop søsatte X46, der er nomineret til European ”Boat of the Yaer”, at tiltrække mange gæster.

The Yacht Club vil også være repræsenteret ved dette unikke event.

Kom og høre mere om fordelene ved at gå sammen om ejerskab af to af X-yachts’ største modeller, Xp55 og X65, samt hvordan The Yacht Club har sikret, at dette ejerskab er problemfrit.

Dato: 9-11. november 2018. Alle dage fra kl. 10-17

Sted X-Yachts A/S, Fjordagervej 21, 6100 Haderslev.

Har du ikke mulighed for at deltager her holder The Yacht Club også et informationsmøde hos vores samarbejdspartner YachtBroker i Aarhus torsdag d. 8. november fra 16:30 – 18:30. Læs mere her.

Kontakt os for mere info, eller hold jer opdateret her på siden eller på vores infokanaler, FacebookLinkedIn og Instagram.

Kan du lide denne artikel?

Del på facebook
Del på Facebook
Del på twitter
Del på Twitter
Del på linkedin
Del på Linkdin
Del på pinterest
Del på Pinterest

Kommenter denne artikel

Jeg vil gerne vide mere

Er du interesseret i at blive en del af The Yacht Club? Så kontakt en af vores medarbejdere, og de vil hjælpe dig med dine spørgsmål.
yacht
Informationsaften

Informationsaften 19/09/2018

Kom til en hyggelig informationsaften.  Onsdag d. 19 September kl. 16.30, på Just a Winebar, Murmanskgade 9, 2100 København. Drømmer du om at sejle, på din egen

Læs mere »
yacht
Nyheder

Vi værner om din identitet

Forretningskonceptet i The Yacht Club beror på nøgleord som blandt andet deleøkonomi og partnereje. Et partnereje der efter stiftelsen resulterer i en ejerforening, når alle

Læs mere »
Nyheder

Sådan startede det

Fra Stig Stender Sapru, Bestyrelsesformand i The Yacht Club. Nu er det godt og vel 2 år siden ideen om The Yacht Club for første

Læs mere »