20. Jun
2018

Infomøde

 Kom til informationsmøde omkring en forening 

Onsdag d. 20  Juni. kl. 16.30, på Just a Winebar Murmanskgade 9, 2100 København . 

 - Der bliver både holdt et rent informationsmøde omkring konceptet denne aften - og så dykker vi dybere ned i de to foreninger ,som er ved at blive skabt. 

Vi afholder også info aften på Marselisborg Havn d.27 Juni kl 16.30 Meld dig til eventet her

På baggrund af Åbent-Hus-arrangementet hos X-Yachts d.03 -04 marts, kan vi nu løfte sløret for en kommende forening af en X-Yacht Xp55'er.

Der blev vist så stor interesse, at vi nu begynder at samle de sidste foreningsmedlemmer til en luksusforening til XP 55'eren, som også kan ses via linket ovenover.
Vi varetager hele processen, omkring alt hvad du kan forestille dig, i samarbejde med X-yachts. Det betyder, at du hverken skal bekymre dig om indkøb, klargøring, drift og vedligehold af din båd. Du skal blot læne dig tilbage og planlægge din kommende ferie.

Hvis du drømmer dig væk om bag roret på en Xp55'er, så tag med og hør mere om hvordan og hvad det specifikt betyder for dig at blive en del af The Yacht Club.
Meld dig til eventet her. (Eller på dette link: https://theyachtclub.nemtilmeld.dk/21/ ) OBS; der er begrænsede pladser. 

Infoaftenen varer ca. 1,5 time, hvor der vil blive serveret lækker vin og en delikat tappasmenu


Kontakt os for mere info, eller hold jer opdateret her på siden eller på vores infokanaler, Facebook, LinkedIn og Instagram.

Preloader