10. Jul
2017

Vi værner om din identitet

Forretningskonceptet i The Yacht Club beror på nøgleord som blandt andet deleøkonomi og partnereje. Et partnereje der efter stiftelsen resulterer i en ejerforening, når alle parter har erhvervet deres part i drømmeyachten.

Det har derfor været naturligt, at konceptet understøtter, at man indbyrdes i ejerforeningerne mødes, netværker eller kommunikerer, og det er der bestemt plads til, med arrangementer, events og møder faciliteret af The Yacht Club.

Men ønsker man som kommende part, og altså som en del af en ejerforening, at være og forblive anonym, er dette et succeskriterie for The Yacht Club. Denne anonymitet sikrer vi på flere niveauer; Først og fremmest har The Yacht Club fuldkommen tavshedspligt. Det er i ingens interesse at identificere medlemmer af foreninger, medmindre man selv tilkendegiver dette ønske. Derudover kan man som enkelt part indkalde til stiftelsesmøde og underskrive papirer og dokumenter, hvilket betyder, at man ikke behøver at deltage i foreningsmøder, hvis ikke man ønsker. I ejerforeningernes bookingsystem vil identitet ligeledes ikke oplyses, når man ønsker at booke en ferie, blot at den pågældende yacht er, eller ikke er, tilgængelig i den ønskede periode. Sidst men ikke mindst har vi inspirationsture til middelhavet der arrangeres, så man rejser alene, og dermed forbliver anonym.

Alt dette betyder, at hvis man som medejer af en luksusyacht ønsker at være anonym, er det udelukkende The Yacht Club, der har adgang og kendskab til identiteten.

Preloader