25. Apr
2018

X-yacht Xp55-forening og infomøde

Kom til informationsmøde omkring en forening med en X-Yacht Xp55

Onsdag d. 25 april. kl. 17.00, på Fjordagervej 21, 6100 Haderslev. 

 - Der bliver både holdt et rent informationsmøde omkring konceptet denne aften - samme sted, og en halv time senere dette nedenstående møde specifikt omkring en åben forening for nye medlemmer. 


På baggrund af Åbent-Hus arrangementet hos X-Yachts d.03 -04 marts, kan vi nu løfte sløret for en kommende forening af en X-Yacht Xp55'er.

Der blev vist så stor interesse, at vi nu begynder at samle de sidste foreningsmedlemmer til en luksusforening til XP 55'eren, som også kan ses via linket ovenover.
Vi varetager hele processen, omkring alt hvad du kan forestille dig, i samarbejde med X-yacht. Det betyder at du hverken skal bekymre dig om indkøb, klargøring, drift og vedligehold af din båd. Du skal blot læne dig tilbage og planlægge din kommende ferie.

Hvis du drømmer dig væk om bag roret på en Xp55'er, så tag med og hør mere om hvordan og hvad det specifikt betyder for dig at blive en del af The Yacht Club.
Meld dig til eventet her. (Eller på dette link: https://theyachtclub.nemtilmeld.dk/21/ ) OBS; der er begrænsede pladser. 

Begge møder varer omkring 1,5 timer og der vil blive serveret lidt godt til ganen undervejs.


Kontakt os for mere info, eller hold jer opdateret her på siden eller på vores infokanaler, Facebook, LinkedIn og Instagram.

Preloader