13. Jul
2017

The Yacht Club i samarbejde
med X-Yachts

X-Yacht og The Yacht Club har indgået et strategisk samarbejde om at lancere X65 som den eneste nye sejlbåd i forretningskonceptet. 

Det er intet tilfælde at X-Yacht og The Yacht Club hu har indgået et strategisk samarbejde omkring at udbyde X65 til danske familier der ønsker af deleeje denne enestående yacht.

”At kunne tilbyde vores kunder et dansk koncept med den bedste båd der kan bygges i denne klasse, endda fra en dette verdenskendte danske værft vil naturligvis skabe en meget store fordele for vores kunder” siger salgsdirektør Flemming Archer og bestyrelsesformand Stig Stender Sapru samstemmende” 

”Med denne visionære, innovative og ambitiøse aftale får alle interessenter det bedste fra tre verdener” siger bestyrelsesformanden i The Yacht Club, Stig Stender Sapru, om samarbejdet.

”Dels får flere kunder mulighed for at opnå deres ultimative sejlerdrøm om at sejle i den danskbyggede luksus-sejlyacht fra Haderslev. Dels får X-yachts mulighed for at nå ud til og sælge flere både i det mest eksklusive segment, og sidst men ikke mindst, får The Yacht Club samtidig mulighed for at tilbyde og opfylde drømmen for flere danske sejlbådsentusiaster - drømmen om ferien i Middelhavet ombord på en danskbygget X-yacht, under sydens sol, muliggjort af en af deleøkonomiens mange fordele, et Partnerskab gennem The Yacht Club”


Salgsdirektør Flemming Archer fra X-Yachts fortsætter ”Vi ser dette samarbejde, som en stor fordel for dem af vores kunder der ønsker enten at sparre tid på drift og vedligehold, eller eje en X-Yacht eller blot en større model end deres økonomi tillader. Ligeledes mener vi, at dette danske koncept lægger til anker hos danskerne og vi forventer at salget for begge parter på denne måde ser en positiv udvikling.

Samarbejdet medfører tillige, at X-Yacht fremadrettet vil være den eneste leverandør at nye sejlbåde til The Yacht Club i netop den eksklusive B kategori.

Preloader