Sådan startede det

Fra Stig Stender Sapru, Bestyrelsesformand i The Yacht Club.

Nu er det godt og vel 2 år siden ideen om The Yacht Club for første gang så solens stråler på ideplan. Tanken havde længe strejfet mig. Det måtte være muligt, at kunne realisere mange danskeres drøm om at eje en luksusyacht i Middelhavet.

Når man bliver ældre, går tankerne uundgåeligt hen på pension, hvad man skal med sine penge, og ikke mindst, hvordan man bruger den tid man har bedst muligt. Min første tanke var, som rigtig mange andre danskeres tanke, at investere i et sommerhus som både kunne holde friværdi og hvor man kan samle dem man holder af til daglig og på ferier. Men med et sommerhus skal tagrender tømmes, terrassen skal have nye brædder, græsset slås, haven passes, huset lukkes ned til vinter, og alle de gøremål og bekymringer der hører til.

Med mine år på havet som styrmand, min interesse og kærlighed til den ro, de oplevelser og muligheder der kan udleves til søs, så jeg en stor mulighed for at kombinere sommerhuset og havet. Friheden ved at sejle fra havn til havn, bugt til bugt og vågne op til nye udsigter hver morgen, var meget mere tiltalende. Samtidig gav havet de ultimative vandsportsmuligheder, og hvis man tilmed også kunne gøre det bekymringsfrit for den enkelte ejer. Og så på en lækker luksusyacht…

”Jeg ville realisere drømmen for de danskere, som ønsker den frihed der er, ved at kunne sejle hvorhen man vil, uden bekymringer”. The Yacht Club var født.

Det er i dag en næsten uopnåelig drøm at eje en Super Yacht, både økonomisk, men også tidsmæssigt, med alt det administrative og praktiske arbejde der følger med. Derfor kom min ide om deleøkonomien på banen. Her er man flere om at eje bådene, man får optimal udnyttelse af ressourcerne, og med en etablering af en administrationsfunktion, der tager sig af alt hvad der hører til af bekymringer, var visionen knivskarp.

På den måde kan drømmen om sejlerfriheden uden bekymringer, realiseres, og tilmed med god samvittighed. Vi har nemlig gjort det til vores klare mål, kontinuerligt at arbejde for at minimere forurening af havene. Det gør vi bl.a. ved at sikre uddannelse af besætningen, opsamle og sortere affald, og på sigt, at udnytte de muligheder som alternative energikilder kan tilføre selv yachtindustrien, uanset om det er sejl- eller motor yachts.

The Yacht Club er nu søsat, og vi har de seneste måneder arbejdet benhårdt med at skabe de bedste forudsætninger for foreningerne og de enkelte kunder i foreningerne. Drømmen om The Yacht Club lever i bedste velgående hos os på kontoret, drømmen om de nu opnåelige muligheder lever hos kunderne, og vi glæder os til fremtiden og de drømme og muligheder den bringer, for de kunder der ser luksusyachten i Middelhavet, som et alternativ til sommerhuset i Danmark.

Rigtig god påske,
Fra The Yacht Club.

Del artiklen
Følg os på de sociale medier

Få de seneste nyheder og information om nye både og foreninger hos The Yacht Club

logo

Jeg vil gerne vide mere

Er du interesseret i at blive en del af The Yacht Club? Så kontakt en af vores medarbejdere, og de vil hjælpe dig med dine spørgsmål.
Nyheder

Spændende weekend i sejlbådenes tegn

The Yacht Club og X-yachts vil være at finde blandt udstillerne ved Ishøj Båd- og sejlsportsmesse. Oplev de smukke 12mR både dyste på Aarhusbugten til Wessel & Vett Cup i Marselisborg.

Læs mere »
yacht
Informationsaften

Informationsaften 19/09/2018

Kom til en hyggelig informationsaften.  Onsdag d. 19 September kl. 16.30, på Just a Winebar, Murmanskgade 9, 2100 København. Drømmer du om at sejle, på din egen

Læs mere »
yacht
Nyheder

Vi værner om din identitet

Forretningskonceptet i The Yacht Club beror på nøgleord som blandt andet deleøkonomi og partnereje. Et partnereje der efter stiftelsen resulterer i en ejerforening, når alle

Læs mere »