Informationsaften 19/09/2018

Kom til en hyggelig informationsaften. 

Onsdag d. 19 September kl. 16.30, på Just a Winebar, Murmanskgade 9, 2100 København.

Drømmer du om at sejle, på din egen superyacht ved Middelhavet solrige strandbredder? – Så tag med informationsaften og hør mere om hvordan du bliver partejer i en af vores kommende foreninger og hvad det specifikt betyder for dig at blive en del af The Yacht Club.

Du vil blive præsenteret for konceptet bag The Yacht Club og nogle af de foreninger, der er ved at blive sammensat.

Informationsaftenen varer ca. 1,5 time, i hyggelige omgivelser, hvor der vil blive serveret lækker vin og en delikat tapas menu.

Meld dig til eventen her

Kontakt os for mere info, eller hold jer opdateret her på siden eller på vores infokanaler, FacebookLinkedIn og Instagram.

Del artiklen
Følg os på de sociale medier

Få de seneste nyheder og information om nye både og foreninger hos The Yacht Club

logo

Jeg vil gerne vide mere

Er du interesseret i at blive en del af The Yacht Club? Så kontakt en af vores medarbejdere, og de vil hjælpe dig med dine spørgsmål.
Nyheder

Spændende weekend i sejlbådenes tegn

The Yacht Club og X-yachts vil være at finde blandt udstillerne ved Ishøj Båd- og sejlsportsmesse. Oplev de smukke 12mR både dyste på Aarhusbugten til Wessel & Vett Cup i Marselisborg.

Læs mere »
yacht
Nyheder

Vi værner om din identitet

Forretningskonceptet i The Yacht Club beror på nøgleord som blandt andet deleøkonomi og partnereje. Et partnereje der efter stiftelsen resulterer i en ejerforening, når alle

Læs mere »
Nyheder

Sådan startede det

Fra Stig Stender Sapru, Bestyrelsesformand i The Yacht Club. Nu er det godt og vel 2 år siden ideen om The Yacht Club for første

Læs mere »