Besæt-
ning

Besætningen ombord er en væsentlig del af din ferieoplevelse, og det er derfor vigtigt for The Yacht Club, at de forstår dine ønsker og behov. Det kræver en erfaren besætning, der kender området og ved, hvor båden skal sejle til for at finde det bedste sted at bade, den smukkeste solnedgang eller den roligste bugt.

Yacht besætning

Crew

Sammen med Bachmann Group sikrer vi en veluddannet besætning med denne erfaring og kendskab til området. Besætningen har deres eget område på båden med bl.a. kahyt, køkken og bad, der ligger afsides gæsternes område.

Bachmann Group

Træning

Bachmann Groups har stor erfaring inden for oplæring og uddannelse af besætningsmedlemmer til yachts. Udvælgelsen af besætningsmedlemmer til dine yachts sker i overensstemmelse med gældende bemandingsregler, STCW 95. Alle besætningsmedlemmer taler engelsk.

Yacht service

Service

Der er tilknyttet et fast antal besætningsmedlemmer til hver båd. Antallet passer til bådens størrelse. Besætningen vil tage imod jer ved ankomst og servicere jer på hele rejsen og sikre, at I får en autentisk luksusoplevelse. De kan ikke bare sejle jer til de ønskede destinationer, men også tilberede en anretning af de lokale delikatesser.

Arrangement på Yacht

Arrangement

Står du med et arrangement og har brug for ekstra servicering, er det muligt at bestille ekstra besætning, når du booker båden.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Kunne du tænke dig at eje en luksus yacht? Hvorfor ikke købe den sammen med andre?

Fortæl mig mere

Jeg vil gerne vide mere

Ønsker du også at blive en del af The Yacht Club, eller har du spørgsmål, så kan du blive ringet op af The Yacht Club.

Du vil blive ringet op af The Yacht Club

Tak fordi at du har vist interesse for The Yacht Club. Vi vil kontakte dig hurtigst muligt.

LUKclose
Preloader